LightDark

La studioul nostru, acceptam toate ideile, mari sau mici, în orice stil pe care vi-l imaginati. O piesa care nu este doar un tatuaj, ci o emblema de durata a dvs. îndrazneala si spirit, ceva ce veti pretui mereu.

Follow us
Facebook

© 2024. Lucian Tatar tattoo artist, Bucuresti

preturi si
ore de lucru

Citeste cu atentie informatiile de pe aceasta pagina. Ele te vor ghida in realizarea programarii,
intelegerea detaliilor costurilor afereante fiecarui tip de proiect astfel incat colaborarea noastra sa fie un succes.

Proiectul tau

Trimite o scurta descriere a ideii tale, atasand poze de referinta relevante. Imaginile sunt importante pentru previzualizarea proiectului tau. In cazul in care nu gasesti poze care sa ajute in descrierea idei tale, trimite doar descrierea in cuvinte a acesteia.

O poza cu locul pe corp unde doresti sa fie asezat tatuajul este necesara.

ATENTIE! NU voi copia tatuaje realizate de alti artisti ci voi crea un model unic pentru fiecare client. Imaginile pe care le vei trimite au un rol strict informativ.

Modelele nu se fac inainte de ziua programarii! Ele se fac in ziua programarii impreuna cu clientul. Acesta este un proces care dureaza o ora sau doua si face parte din sesiunea de tatuat din ziua respectiva.

Aveti in vedere faptul ca proiectele mari de tipul full sleeve, full back, etc; vor necesita un minim de 6 sesiuni de tatuat.

Exemplu: Un spate intreg poate necesita 10-15 sesiuni in functie de complexitatea si dimensiunea modelul, tipul de piele si toleranta la durere a clientului precum si alte variabile care pot aparea pe parcursul sesiunilor.

Tinand cont de aceste aspectele mentionate anterior si  faptul ca TATUAJUL este un proiect artistic,iar modelul este unic fiecarui client, nu pot garanta un numar exact de sesiuni necesare completarii proiectelor de dimensiuni mari.

Fiecare client si povestea sa sunt diferiti!

Sesiunea de tatuat si preturi

Pret pentru

Sesiunea de tatuate

RON 2500 / sesiunea
  • O sesiunea dureaza 8 ore
  • Pauza de 30 min pranz

Sesiunea de tatuat incepe la ora 11:00 si se incheie la ora 19:00. Include o pauza de 30 min pentru pranz.

Pretul unei sesiuni este 2500 RON

Pentru tatuaje mici pretul de baza este 1500 RON. Asta acopera o sesiune de maxim 3 ore. Fiecare ora aditionala se tarifeaza cu 450 RON.

In cazul proiectelor mari ce necesita mai multe sesiuni, pretul pe sesiune (2500 Ron) este valabil doar timp de 12 luni de la data prima sesiuni. Dupa aceea pretul se ajusteaza la orice crestere de tarif din anul urmator.

Tinand cont de aceste informatii este indicata planificarea sesiunilor in decursul a 12 luni de la data primei programari.

Pentru proiecte mari recomand o distanta de 3-4 saptamani intre sesiuni.

Plata sesiuni si avansul

Pentru confirmarea programarii trebuie achitat un avans de 500 RON. Avansul este NERAMBURSABIL si se scade din pretul ULTIMEI sesiuni. In cazul in care proiectul necesita o singura sesiune atunci avansul se scade din aceasta.

Avansul se achita in termen de maxim 24 ore din momentul stabilirii de comun acord artist/client a datei primei programari. Se poate face plata cash sau prin transfer bancar.

Daca trebuie sa reprogramezi sesiunea, te rog anunta-ma cu cel putin 7 zile inainte. Acest interval de timp imi da oportunitatea sa-mi reorganizez programul.

In baza avansului ai la dispozitie 1 reprogramare a sesiunii. Dupa aceasta este nevoie de alt avans pentru a ne putea continua colaborarea.

Vouchere / Carduri Cadou de 400/600/800/1000 ron

Ziua programarii

Sesiunea incepe la ora 11:00.

Iti recomand multa hidratare ( apa ) si odihna inainte de sesiune. Nu recomand consumul de alcool cu cel putin o zi inaintea programarii.

De asemenea un mic dejun consistent iti va ajuta organismul sa faca fata mai bine stresului. Evident vom face pauza pentru masa de pranz.

Poarta haine si incaltaminte comfortabile!

Te incurajez sa-ti aduci orice dispozitiv de tip laptop, tableta, telefon sau pur si simplu o carte. Ceva care sa-ti tina mintea ocupata pe timpul sesiunii.

P.S: Nu uita sa-ti aduci castile 🙂 Nu dorim sa deranjam ceilalti artisti sau clienti din studio.

Poti veni insotit de O SINGURA persona.

NU este un spatiu destinat copiilor sau animalelor de companie!